Maktkänslan måste ha rusat genom era kroppar medan den unga kvinnan fick sitt liv förstört?

Av | 5 februari, 2019

I december kom Du hit. Du är 19-år och som så många andra unga afghaner har du “flytt” från krig och elände; det säger i alla fall Stefan Löfven som är Sveriges statsminister.

Du har tur som kom till ett land med en statsminister som ser mellan fingrarna när det kommer till vilka som våldtar. Vi kvinnor har däremot otur.

Stefan Löfven är nämligen en statsminister som gör allt han kan för att sopa under mattan att unga män som du som kommer från ett land där kvinnor inte kan leva på grund av män som dig, inte våldtar här. I vart fall inte mer än vad svenska män gör.

Jag vet inte om du redan visste att män som du har ett särskilt fripass i att våldta kvinnor i Sverige, eller om du fick det berättat för dig. Hur som helst, du bestämde dig för att våldta en kvinna här i Sverige knappt två månader efter att du kom hit.

Din kompis som kom 2011 och som har digert brottsregister blev förmodligen din nyckel in i det svenska samhället. Det blir lätt så när man kommer till ett land som inte bryr sig om någon integration från er sida. Det kravet har man lagt på oss, att vi ska integreras in i vårt Nya Sverige. Vi är få som uppskattar just den här delan av vårt Ny Sverige.

Din kompis gjorde precis som du när han kom hit 2011. Knappt två månader senare var han misstänkt för ett grovt sexualbrott. Hans upplevelse av det måste ha varit positiv, både vad gäller själva våldtäkten och straffet eftersom han gör om det nu igen, och då tillsammans med dig.

I mångas ögon är du nu inte välkommen längre. Hatet mot män som er är starkt. Även avskyn mot Stefan Löfven som aldrig erkänt den här utvecklingen eller att män som du har en syn på västerländska kvinnor som är förkastlig. I er värld är kvinnor knappt människor, de är ett kön som ska tillfredsställa era sjukliga lustar och begär. Som västerländsk kvinna är det närmast chockartat att inte längre kunna leva i trygghet ute i samhället.

Maktkänslan måste ha rusat genom era kroppar medan den unga kvinnan fick sitt liv förstört. Risken är överhängande att du och din vän knappt kommer straffas, än mindre riskerar ni att utvisas trots ert fruktansvärda brott. Återigen, ni två har verkligen tur. Ni har kommit till rätt land. Här värnar staten mer om män som er än om oss kvinnor. Vi offras istället på Stefan Löfvens och Annie Lööfs m.fl. politiska altare.

Som jag önskar att det vore annorlunda. Att män som du kastades ut. De tror jag även män som kommer från ditt land som migrerat hit men som tillskillnad från dig värdesätter möjligheten att få leva här med oss, önskar. Män som du krossar nämligen deras drömmar också. Hatet som många känner för män som dig är nämligen urskillningslöst. Det ser ingen skillnad på den som våldtar och den som inte gör det. Du drar med dig varje landsman långt ner i dyn.

Med hälsningar från en mycket arg kvinna som ägnar stora delar åt att kämpa för att män som du ska kastas ut.

Läs artikel här (låst)…

En reaktion på “Maktkänslan måste ha rusat genom era kroppar medan den unga kvinnan fick sitt liv förstört?

  1. Erik Trogen

    Även om jag inte är kvinna så lider jag med alla kvinnor. Det måste vara fruktansvärt att känna att man inte kan röra sig utan rädsla att någon ska komma och antasta en och utsätta just dig för ett brott . Något måste göras så att alla hederliga svenskar och svenskor kan känna trygghet i det öppna samhället som vi kallar Sverige.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *