Rånade barn. På ett sätt är man väldigt glad att det ”bara” handlat om rån?!

Tryggheten som försvann.

Den 2 februari 2019 rånades en 8-årig flicka av tre män i Eskilstuna. Männen stoppade flickan och sökte igenom hennes fickor för att sedan ta mobiltelefonen.
https://samnytt.se/tre-man-omringade-och-ranade-8-arig-fli…/

Under februari månaden 2019 utsattes flera barn för rån i Nacka-området. Det ledde till att ett föräldrarpar började skjutsa sin son till skolan och fotbollsträningen istället för att låta honom gå själv. Ändå blev deras 8-åring rånad när han väntade på sin mamma, bara hundra meter från skolan. Barn är för vuxna kriminella lätta offer, totalt värnlösa. https://www.svt.se/…/nicholas-8-ariga-son-knivranades-man-a…

När den 8-åriga flickan var på väg hem från skolan blev hon omringad, muddrad och bestulen av flera män. Händelsen ägde rum utanför Hemköp i Torshälla. Flickan var på väg hem från skolan då de främmande männen omringade henne. En i gänget ska ha stått i närheten och hållit utkik. De främmande männen sade ingenting under dådet och de ska inte ha använt våld.Flickan sprang för livet och kom hem oskadd. https://newsvoice.se/…/8-arig-flicka-omringad-och-ranad-av…/

“Andreas pratade i telefon med sin nioåriga dotter när hon plötsligt viskade att det var en man i bostaden med henne.
Den främmande mannen hade förföljt henne hem från skolan och lurat sig in i hemmet – där han rotat runt och stulit saker.” https://www.aftonbladet.se/a/0ERXog…

På ett sätt är man väldigt glad att det ”bara” handlat om rån. Dessa rånare kunde ha velat göra långt mycket värre saker med barnen. Det har vi tyvärr sett ske. Men värst av allt är att dessa barn berövats sin trygghet. Uppriktigt sagt tror jag inte att någon av dem längre vågar gå hem själv från skolan, röra sig ute som de gjorde innan de drabbades av vuxna med snedvriden syn på hur man ska leva sitt liv. Det gäller förstås för föräldrarna också. De vågar förmodligen inte släppa ut sina barn på samma sätt de gjort tidigare.

Sverige är helt klart inne på fel spår. Och samtidigt har vi en vänster som inget annat hellre vill än att vi ska hata ordningsvakter och polis. Det här är så förbannat illa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *