Ann Heberlein: Liam Neesons orwellianska tankebrott

Av | 6 februari, 2019

Skådespelaren Liam Neeson har råkat i onåd efter att han luftat hämndgiriga fantasier i en intervju. Neeson berättar om sin reaktion efter att en kvinnlig vän blivit våldtagen av en svart man: ”Jag gick omkring med en batong och hoppades att någon skulle närma sig. jag skäms för att säga det här, och jag gjorde det i kanske en vecka – med förhoppningen att en ’svart jävel’ skulle komma ut från en pub och ge sig på mig för någonting, du fattar? Så att jag kunde döda honom”, säger Neeson. Upprinnelsen till denna bekännelse är att Neeson porträtterar en person med ett starkt hämndbehov i filmen ”Cold Pursuit” som skulle haft stor galapremiär i veckan.

Ann Heberlein

Läs artikeln här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *