Karin Wanngård borde åtalas för ekonomisk brottslighet

av | 6 februari, 2019

Det är med bestörtning jag tar del av Expressens avslöjande om förra finansborgarrådet Karin Wanngårds (S) fullständigt groteska slöseri med skattepengar efter valet, då det inte ens var säkert vem som skulle regera landet. Stockholms före detta stadsdirektör, Ingela Lindh, fick 4,3 miljoner kronor i fallskärm. Samtidigt fick hon ett extra anställningsår där hon bara behövde stå staden till förfogande. Hon behövde alltså inte ens arbeta. Det gav henne totalt 6,4 miljoner kronor. Wanngård gav samma dag även sin biträdande stadsdirektör Margareta Östrand ett liknande miljonavtal. Vi har över 700 hemlösa barn bara i Stockholm. Man tar bort assistans för svårt sjuka. Poliser skulle få en löneförhöjning men det har de inte fått. Det fattas pengar både här och där. Hur kan det då få förekomma att en enda individ bara eldar upp miljontals konor för kråkorna (eller ursäkta min svenska, för fikande kärringar som inte lyfter ett finger)?

Läs mer på Katerina Magasin. Liten men fri. Stötta gärna för fortsatt överlevnad. Swish 0733289122, konto SEB 5206 1604 404, Pay Pal: info@katerinamagasin.se – tack på förhand!

Karin Wanngård borde åtalas för ekonomisk brottslighet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *