Polisen är inte våra fiender. Bloggare som säger att de är det, är farliga. Ordningsvakten är inte heller våra fiender.

En för oss okänd bloggare med hyfsat många läsare sprider lögner om ordningsvakter och om händelsen med den svarta gravida kvinnan som plankade i Stockholms tunnelbana. Normalt sett skulle vi inte bry oss. Dessa knasbollar har en tendens att dyka upp när de vittrar blod men den här bloggaren gör allt i sin makt för att dupera läsare att tro att polisen och ordningsvakten är våra fiender.

Polisen är inte våra fiender. Bloggare som säger att de är det, är farliga. Ordningsvakten är inte heller våra fiender. Bloggare som säger att de är det, är farliga. Varför? Därför att de ljuger, liksom Helle Klein och Özz Nüjen gör det.

För dem räcker det med att se ett klipp på hur ordningsvakten avlägsnar en person från tunnelbanan för att stämpla dem som ett säkerhetshot och rasister. För dem räcker det med att bevittna hur polisen försöker arrestera någon för att stämpla dem som farliga myndighetspersoner som förtrycker det svenska folket. Så galet är det.

Det är problematiskt att den blodtörstiga vänstern ges speciella privilegier som inte skulle ha getts i några andra sammanhang. En okritisk särbehandling som gör det svårt att konfrontera det som de skriver, deras handlingar till och med då de i akt och mening motarbetar idén om ett tryggt samhälle. Vänsterns ideologiska klan-tänk som endast hämtar sin livnäring i att ställa sig i motsats till annan politik är det som är farligt på riktigt.

Det finns länder där den rättsvårdande apparten är korrumperad. Där man använder sig av övervåld mot den egna befolkningen och där befolkningen av rädsla för polisen gömmer sig. Det landet är inte Sverige. För att få bukt med den verkliga rasismen och diskrimineringen behöver dessa frågor tas ifrån individer som den här bloggaren, från Helle Klein och Özz Nüjen.

Text: Madeleine J Lilja Rönnquist/Jan-Ove Malmgren

Läs bloggarens inlägg här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *