Staffanstorp vill införa tiggeriförbud

Jag är övertygad om att Staffanstorps motiveringen att vilja införa ett tiggeriförbud i kommunen motiveras av fler orsaker än toabesök.

Uppriktigt sagt, vi skulle behöva ett nationellt tiggeriförbud. Det är ovärdigt att vi har människor som står på knä för att klara sin överlevnad. Det är cyniskt att påstå att låta tiggarna tigga är humant samtidigt som vi vet att flertalet av tiggarna är i händerna på kriminella.

Det mest obehagliga i den här soppan är dock att vårt land styrs av en politik som vägrar se förnedringen och utsattheten, som vägrar förstå att befolkningen tröttnat på de problem som uppstår i tiggarnas spår, som är rent ut sagt förbannade på att reglerna för EU-medborgare inte upprätthålls, och mycket mycket mer.

För alla inblandades skull, inför ett nationellt tiggeriförbud, ställ krav på tiggarnas hemländer, se till att deras länder använder de miljontals kronor vi betalar till den sociala EU-fonden för att förbättra för sina egna medborgare. Få orkar mer av den här soppan.

Läs i Ab här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *