Unga tjejers politiska förvirring – influencerstyrd vurm för Annie Lööf ger uselt land för kvinnor

av | 7 februari, 2019

Hur står det egentligen till med unga kvinnor och insikter om det politiska läget i landet? Det finns anledning att prata om det eftersom jag ser en avgrund som öppnar sig mellan vad unga kvinnor röstar på och hur situationen i landet ser ut, och jag undrar vilken slags framtid dessa tjejer vill ha till sig själva och sina barn. Är det laglöshet och öppna gränser, är det fortsatt nedmontering av samhällskontraktet, är det en skola i fritt fall? Är det sexuellt våld, grova gruppvåldtäkter och förnedring? Hur kommer det sig att unga män verkar ha en långt mer realistisk syn på vad som behövs för att ett samhälle ska vara funktionellt? Om kvinnor 18-29 år skulle bestämma skulle Centern vara landets största parti. Samtidigt är Centerns politik sådan att just unga kvinnor är de största förlorarna. Är det skolans hjärntvätt som bidrar till denna skriande okunskap och förvirring?

I valet 2018 fick Annie Lööf och Centern draghjälp av mäktiga unga influencers som Bianca Ingrosso och Isabella Löwengrip, rika unga kvinnor som lever i lyx långt från samhällets utanförskapsområden. Vill Ingrosso och Löwengrip verkligen leva i ett land där de inte kan gå trygga på kvällen? För det är så det ser ut i Annie Lööfs Sverige. Se bara på hennes egen hembygd Värnamo, där våldet nu är vardag för vanliga svenssons.

Unga tjejers politiska förvirring – influencerstyrd vurm för Annie Lööf ger uselt land för kvinnor

Läs mer på Katerina Magasin. Liten men fri. Stötta gärna för fortsatt överlevnad. Swish 0733289122, konto SEB 5206 1604 404, Pay Pal: info@katerinamagasin.se – tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *