Daniel Suhonen sviker förorten

Av | 8 februari, 2019

Vänstersossarnas vänstersosse har blivit med takvåning och Kristersson sviker moderata hundtraditioner. Peter Hultqvist kommer ut som fraktionsmakare medan Göran Persson, som vanligt, visar att gammal är tyngst.

Det har varit mycket Suhonen den sista tiden. Reformisternas »programförklaring« i veckan blev en PR-triumf och rejält omskriven och Suhonen och tankesmedjan Katalys twitter och Facebookkonton har gått varma. Fast en sak kring Daniel Suhonen har tilldragit sig betydligt mindre uppmärksamhet. Men när Andra Kammaren griper in…

Suhonen har länge positionerat sig som en vänsterröst som själv har rötterna i Stockholms typiska arbetarförorter. Men har nu anslutit sig till det verkliga Stockholmsklegget.

Läs vidare i Fokus här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *