FUSKET PÅ HÖGSKOLEPROVET. Det är inte särskilt underligt att vården blir sämre, rättssamhället likaså.

Studenter berättar: En del har drivits av en ogrundad ilska om att det är systemet som stänger dem ute från de fina utbildningarna. Man menar att högskoleprovet har varit för svårt för dem som endast bott några år i Sverige. Ursäkta, har man endast bott några år i Sverige undrar jag hur tusan man ens kunnat kvalificera sig till högre studier, än mindre i ett så kunskapsstarkt land som vårt.

Det är inte särskilt underligt att vården blir sämre, rättssamhället likaså. Det här ju förstås en delförklaring i förfallet inom våra myndigheter. Allt för att tillfredsställa det egna egot om prestige. Det fanns en tid då man värdesatte sin utbildning, är den tiden förbi nu i det Nya Sverige?

Läs i Ab här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *