Löfven höll tal inför EU-valet – jämförde SD:s politik med Nazitysklands

Av | 10 februari, 2019

Tidigare i dag (igår) talade statsminister Stefan Löfven inför socialdemokrater vid en konferens inför EU-valet. I talet fokuserade Löfven på växande högerextremism i Europa. Enligt statsministern är det ”när löntagare ställs mot löntagare, när arbetare ställs mot arbetare, när tryggheten urholkas och lönerna sänks, det är då som högerextremismen kan få utrymme att låta sitt gift sippra in i vårt samhälle”.

Samhällsnytt…

2 reaktion på “Löfven höll tal inför EU-valet – jämförde SD:s politik med Nazitysklands

  1. Irma Björklund

    Den största giftspridaren vi har i Sverige i dag är Statsministern själv! Man skäms att man representeras av en mobbare, en lögnare, en hatisk människa. Det är så man vill gråta.

    Svara
  2. Henrik Sandell

    Jag tror historien kommer att visa att Stefan Löfven biter sig själv i rumpan med sin maniska hetsjakt på SD. Var snubblande nära redan iom valet men han lyckades trixa sig ur och fortsatte klamra sig fast vid makten. Men det kan inte lyckas i evighter, fler o fler vaknar upp

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *