Tre unga pojkar knuffades ner på spåren på Nürnbergs S-Bahn-station Frankenstadion

Av | 10 februari, 2019

Tre unga pojkar knuffades ner på spåren på Nürnbergs S-Bahn-station Frankenstadion under natten till lördagen.

Två av dem blev överkörda och dödades omedelbart av ett framrusande tåg.

Vittnen som fanns på plats spekulerade omedelbart över vilken kulturspecifik identitet de två förövarna förmodligen hade. Den vänsterkontaminerade mainstreampressen ljög givetvis i vanlig ordning och kallade dessa “tyskar”. Allt för att dölja invandrarbakgrunden. Dessutom spreds informationen snabbt att det handlade om en “olycka” och “tragedi” och att de tre 16-åringarna hade “fallit” ner på spåren.

Bild-Zeitung avslöjade på måndagen den brutala verkligheten: Mördarna, eller åtminstone gärningsmännen, som stötte på de tre unga tyskarna på perrongen var en turk och en grek, båda födda i Tyskland.

Ett vittne utbrast ”vi vill veta var brottslingar kommer ifrån. Vilka som gör vårt land alltmer osäkert. Eftersom det ofta handlar om muslimer. Och det är inte konstigt när man känner till deras “religions ideologiska lagar”. Turkar och greker blir inte automatiskt “tyskar” bara för att de fötts här. Precis som en ko inte blir en häst när den föds i ett stall. En migrant blir bara riktig tysk när denne anammat vårt lands identitet, kultur och värderingar.”

De två offren Luca och Frederic var två etniska tyskar och de var mycket populära i sin hemstad Heroldsberg, elva kilometer nordost om Nürnberg.

Under fredags​​kvällen var de två gymnasieeleverna på Nürnbergsklubben “nattliv” och de bestämde sig för att gå hem runt midnatt. På järnvägsstationen kom de tillsammans med en tredje vän i bråk med turken och greken. Enligt polisen torde det ha varit en speciell orsak som ledde till de mycket aggressiva reaktionerna från förövarna.

Vittnen säger: “Etniska tyskar reagerar vanligen inte på det sättet. Det är snarare en egenskap hos de muslimska invandrarna. Egenskaper som förstärks av det islamiska hatet för alla andra religioner, vilket vanligen leder till våldsamma övergrepp som i det här fallet.”

Ytterligare ett vittne: “Turken är antagligen muslim. Eftersom greken är hans vän, bör han åtminstone vara starkt påverkad av denna inriktning, om han inte är muslim själv. När allt kommer kring kan han också vara turk eller alban med grekiskt medborgarskap. Spåren av 500 års ottomanskt-islamskt kolonialt styrelse har satt sin prägel även på Grekland.”

En övervakningskamera på stationen visar tydligt att det var förövarnas avsikt att knuffa ner de tre pojkarna på spåret. Tågets hastighet torde ha legat omkring 80 km/t. Eftersom Frankenstadion inte är ett planerat stopp för detta tåg körde det i full fart över Luca och Frederic.  De var helt chanslösa och dödades ögonblickligen. Deras vän lyckades i sista stund kasta sig av spåret.

Även när de två misstänkta gärningsmännens identiteter blivit kända för polis och media fortsätter man att påskina att de är tyskar.

Süddeutsche Zeitung ligger i framkant och hallucinerar fram att en tvist mellan unga människor har fått ett “tragiskt slut”.

CSU-borgmästaren i Heroldsberg, Johannes Schalwig, säger ogenerat i ett uttalande att det handlar om en “olycka”.

Den bayerska inrikesministern Joachim Herrmann skräder dock inte orden:

“Det är hemskt. Det måste göras klart att sådana här våldshandlingar måste motverkas från början.”

Framför allt måste politiker framhärda och förklara farorna med islam. Samtidigt spelar alla konservativa partier, tillsammans med gröna och röda, ut det gamla kultur- och toleranskortet.

Nürnberg är en “färgstark” stad. Familjerna Luca och Frederic är inte speciellt entusiastiska över det. Inte heller medborgarna i närbelägna Heroldsberg. “Bara helt vänsterstörda idioter är nöjda med muhammedaniseringen av vårt land.”

Är det någon som ser likheten med Sverige? Börjar polletten ramla ner?

Test och översättning: Jan-Ove Malmgren
Källa: http://www.pi-news.net/2019/01/nuernberg-tuerke-und-grieche-stossen-drei-16-jaehrige-auf-gleis-zwei-tot
Bild: BILD Zeitung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *