Vart ska de kvinnor som våldtas av män som ser det som sin rättighet vända sig?

Av | 10 februari, 2019

Här möter vi en man i Magda Gads kommentatorstråd som på fullt allvar menar att vi ska lära oss att respektera andra kulturers lagar och regler även om de handlar om en mans vidriga ”rättighet” i att våldta sin fru.

Att mannen öppet skriver att våldta är en rättighet som ingen ska ifrågasätta visar att de lagar och regler som styr det här landet inte är vatten värt. Det är också ett svar på vad den inkluderingspolitik de rödgröna driver lett till, parallella samhällen där vi inte har någon insyn.

I sin iver att ”inkludera” har man gjort eftergifter som möjliggjort för islamister att flytta fram sina positioner i samhället. Till sin hjälp har de haft den ”förstående” vänstern som hellre slåss för rätten att bära slöja än för att bryta den täckta kvinnas fångenskap.

Frågan är: Vart ska de kvinnor som våldtas av män som ser det som sin rättighet vända sig? De kan inte, trots att de lever i Sverige, larma om att de far illa. Om de gör det riskerar de faktiskt livet. Det är ju ytterligare en kulturell regel, att anse sig ha rätten att döda den kvinna som försöker hävda sina rättigheter som kvinna i Sverige.

Det är tragiskt att bevittna hur kvinnor, oavsett kulturell bakgrund, går en mörk framtid till mötes.

En reaktion på “Vart ska de kvinnor som våldtas av män som ser det som sin rättighet vända sig?

  1. Irma Björklund

    Om nu dessa Asylsökande är nöjda med sina hemländer, deras lagar och förordningar, så undrar jag varför de flyr till Sverige? Om de nu inte trivs med våra lagar och förordningar, så vet de ju vad de ska göra. Fly från Sverige! Vi tänker inte hindra dem.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *