“Hamed ska INTE rösta på Sverigedemokraterna. De gillar inte människor som kommer till Sverige från andra länder.”

| 11 februari, 2019

Det här gör mig rasande, en onödig känsla förstås. Men att i akt och mening ljuga om SD för att påverka hur unga vuxna ska välja är riktigt otäckt. Och det i en bok som informerar om val i Sverige. Är det ens lagligt? Hur motverkar man sådant här? Det kan bara inte få fortsätta. Dela gärna vidare så fler får veta.

‪Denna text ska finnas i boken ”Valet är ditt” (Vilja förlag), tänkt att användas i undervisning för ”unga vuxna”….

Slået op af Paula BielerSøndag den 10. februar 2019

“‪Denna text ska finnas i boken ”Valet är ditt” (Vilja förlag), tänkt att användas i undervisning för ”unga vuxna”. Stycket nedan står i den skönlitterära delen, men hela boken syftar till att ge info om val i Sverige. Så varför inte passa på att ljuga om SD?‬ ‪Bildkälla: @chrwallg ‬på twitter”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp