Lars Vilks. 2732: Fatwakonferensen

Av | 11 februari, 2019

Konferensen till erinran om Salmon Rushdies fatwa ägde rum på Christiansborg igår. En kort sammanfattning har gjorts av Helle Merete Brix på FB.

Rushdie är naturligtvis den främste av jämlikar när man betraktar samlingen av fatwabärare. En fatwa torde aldrig hävas därför är det inte mycket annat att göra än att se om den har några produktiva möjligheter. Jag har konstprojektet och om det får man säga att en fatwa ofrånkomligen är en energiinjektion. Karin Olsson visade ett exempel på produktiv distans när Rushdie framträder i den amerikanska serien Curb Your Enthusiasm och visar hur man skall hantera sin fatwa.

Lars Vilks

https://www.youtube.com/watch?v=FJLZRyLuCmc

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *