Varför frågar inga journalister exakt VAD stödet från SD skulle ha kostat?

Av | 11 februari, 2019

Mainstreammedierna är märkliga numera, eftersom journalister inte gör sitt jobb. Vad är egentligen problemet bland de svenska etablerade journalisterna, varför ställer de inte raka frågor? Är de fega, lata, onda, inkompetenta, ängsliga, förvirrade eller alltihop sammanlagt? Varför talar de inte ur skägget? Varför pratas det hela tiden i en massa kringelikrokar men ingen säger det som behöver sägas? Jag vet exakt hur man ska göra för att komma någon vart i politiken. Om våra makthavare vore vuxna skulle de sätta sig ner allihop och börja diskutera hur man ska lösa de växande problemen som Sverige och dess medborgare lider av. De skulle ställa de rätta frågorna. Istället fortsätter Sverige att falla sönder och folket lider.

Läs mer på Katerina Magasin. Liten men fri. Stötta gärna genom swish 0733289122, konto SEB 5206 1604 404 eller Pay Pal: info@katerinamagasin.se – tack på förhand.

Varför frågar inga journalister exakt VAD stödet från SD skulle ha kostat?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *