Jenny Sonesson: Socialdemokraterna måste kapa banden till politisk islam

Av | 12 februari, 2019

LEDARE I REPRIS

Anna Johansson (S), Socialdemokraterna i Göteborg och sparkad minister, har riktat kritik mot gruppledare Ann-Sofie Hermansson (S) för hennes engagemang mot islamism och hedersvåld. Motiveringen lär vara att det “skrämmer bort väljare”. Delar igen denna ledare som jag skrev i november om Socialdemokratins osunda kopplingar till politisk islam. Tål att upprepas. Utmärkt att terroristforskare Magnus Ranstorp öppet backar Soffan.

“SSU Skåne har avslöjats med att tillåta islamism, homofobi, antisemitism och att motverka hedersvåld. Men socialdemokratins undfallenhet inför unkna åsikter är inte isolerad till ungdomsförbundet. Det är tyvärr uppenbart att allt för många av dagens socialdemokrater ser genom fingrarna med värderingar och åsikter som är oförenliga med partiets ideologi så länge det gynnar partiets röstsiffror. Socialdemokraterna måste värna demokratin och kapa banden till politisk islam”

Jenny Sonesson

Läs ledaren här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *