Antisemitism. Margot Wallström: “Sluta påstå att vi betalar palestinska terrorister”

Av | februari 13, 2019

Utrikesminister Margot Wallström (S) gick till motattack efter kritik att det svenska biståndet går till palestinska myndigheters utbetalning till terrorister. Israel blev en het stridsfråga under riksdagens utrikesdebatt.

Sverige ska satsa på främjande av demokrati, fred och säkerhet samt diplomati. Det var Margot Wallströms huvudbudskap då hon lade ut riktlinjerna för den svenska utrikespolitiken, där hon i sin utrikesdeklaration även tog upp förföljelse av religiösa minoriteter.

– Det är oacceptabelt, sa Margot Wallström.

Mycket Israel

När ordet sedan släpptes fritt landade frågorna allt som oftast i Israel.

Läs i Dagen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *