De borde skämmas

Av | februari 16, 2019

Initiativtagare till alla de hashtag-grupper och partier som ger sken av och påstår i alla sammanhang att de är feminister och att de hatar patriarkatet borde skämmas.

Var är dessa grupper när det våldtas en kvinna var femtonde minut? Var är de när kvinnor förtrycks i hemmet, på gatan och i det öppna rummet. Var är de vid hedersmord?

Var är dessa grupper när det gäller könsstympning? Vilka är det som tar kvinnans parti i situationer som dessa? Just det, det är männen och då pratar vi om riktiga män. Män av det gamla virket. Män som tillsammans med kvinnor och barn byggde upp Sverige till en gång världens rikaste industrinationer.

Hashtag-grupperna tillsammans med slasktidningarna bland mainstreammedia vet inte till sig av glädje och upphetsning när den självpåtagna manshatarkartellen spyr ut sitt hat över mannen och hans tillkortakommanden.

Var är de feministiska partierna? Vad gör de för att förbättra kvinnans möjligheter i samhället? Att ge dem samma möjligheter igen som de kämpade till sig på 60- och 70-talet och senare förlorade när importen av män med samma mentalitet och inställning som grottmänniskor vällde in över Sverige.

I Sverige är mannen roten till det onda. Den svenske mannen. Patriarkatet, i nedlåtande ton, är förmodligen ett av de mest använda skällsorden i det svenska språket.

Metoo-rörelsen har skördat många offer. Samtliga oskyldiga. Martin Timell och Lasse Kronér har t.ex. fått sina karriärer förstörda. Oskyldiga men för evigt förbrukade och persona non grata hos media och tidigare uppdragsgivare.

I dagarna har en känd regissör lämnat in en stämningsansökan om grovt förtal.

Utan rättslig prövning eller ens en chans att försvara sig har regissören blivit stämplad som våldtäktsman och är därmed redan dömd. Hans familjs liv har raserats. Var finns det rättsliga skyddet när det gått så långt att samhället tillåter lynchmobbar att döma enskilda individer och ödelägga liv utan tillstymmelse till bevis?

Det finns inget skydd för oskyldigt utpekade män. Metoo har carte blanche att agera efter eget gottfinnande. Man agerar, åklagare, domare och bödel och bryr sig inte ett dugg om att offren är oskyldiga. Var detta hat mot oskyldiga män bottnar i förstår jag inte. Kanske håller de på som de gör för att de kan. Vad de gör och hur det görs ifrågasätts inte av någon – och absolut inte av rättsväsendet.

Metoo blev en manshatande folkrörelse ivrigt påhejade av feminister som Cissi Wallin och Mia Skäringer som ohämmat har fått basunera ut förnedrande tillmälen om män. Till slut blev Metoo ett självspelande piano som inte gick att stoppa.

Om det nu var tänkt att Metoo-rörelsens mål var att hitta skyldiga män borde man då inte letat i den gruppen som begår flest våldtäkter i stället för att ensidigt leta fram etniskt svenska kändisar? Chansen är nästan tiodubbelt större att hitta patriarkalt förtryck hos icke etniska svenskar. Men det har givetvis aldrig varit på agendan. Det är nämligen så att det är en oändlig skillnad på patriarkalt förtryck mellan de två grupperna och det gäller att vid var tid opportunt välja den rätta.

Text: Jan-Ove Malmgren
Bild: Public domain

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *