AVSLÖJAR: Hyllningsfilm om Margot Wallström betald med skattepengar

Av | februari 19, 2019

Tidigare i år hade dokumentärfilmen ”Utrikesministern” premiär som handlar om Margot Wallström (S). Recensenterna var dock inte nådiga utan beskrev den som en ”hyllningsfilm” som inte ställer relevanta frågor. Nu kan Samhällsnytt avslöja att det är statliga skattepengar som finansierat propagandafilmen om statsrådet Wallström. Samtidigt erkänner producenten att han klippte bort kritiska frågor – för att ”det är inte så intressant”.

Samhällsnytt…

En reaktion på “AVSLÖJAR: Hyllningsfilm om Margot Wallström betald med skattepengar

  1. Bengt Johansson

    Ja typiskt Margot W. bluff, båg och manipulation. Hon är en katastrof i Sveriges regering!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *