Kanske är det en pensionärsrevolution som väntar Sverige

av | 22 februari, 2019

“Det är bara en massa gamlingar” utbrast någon ung människa smått föraktfullt för några veckor sedan, efter att vi hade haft en manifestation på Norrmalms torg, mot maktmissbruket och den galna migrationspolitiken. “Var är alla yngre?”. De där orden har fastnat i mig och i dag när jag talade med en klok kvinna blev det hela väldigt tydligt. De som är yngre kan kosta på sig att leva i förnekelse och de är dessutom måna om sina karriärer, sitt anseende och sin framtid. De behöver tjäna pengar för att betala räntor på sina villor och radhus och försörja sina barn och de vill kanske inte göra sig osams med alla. Men Sveriges pigga, smarta pensionärer behöver inte ta sådana hänsyn. De har orken och konditionen kvar, många av dem, för de är produkten av ett samhälle där man månade om sin hälsa. De har också massor med tid. De har inte kvar något jobb och inga tider att passa. De får fortfarande, troligen som den sista generationen, en pension att leva på (även om hundratusentals av de fattigaste far riktigt illa i “välfärdslandet”.) Och, viktigast av allt: De är jäkligt förbannade och skräder inte orden. Därför förföljs de också grovt för hets mot folkgrupp, de är den grupp som är största antalet individer av politiska dissidenter. Eftersom de vet vilket Sverige de förlorat. Eftersom de inser, att den framtid de unga har framför sig i ett samhällskontraktsfritt Sverige, inte är något att se fram emot. Framför allt slåss de för sina barns och barnbarns skull.

Kanske är det en pensionärsrevolution som väntar Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *