Mördande terrorister återvänder nu till Sverige. Att via skattsedeln göras delaktig i att hjälpa dessa är vidrigt.

Av | februari 25, 2019

Nu uttalar sig Katrin Stjernfeldt Jammeh, Malmös kommunalråd (S) om återvändande terrorister. Stjernfeldt säger att kommuner sällan har någon överblick över hur många invånare som har anslutit sig till terrorgruppen IS och vilka personer som har kommit tillbaka. Därför måste Säpo börja informera om var återvändare från terrorgruppen har sin hemvist, anser Stjernfeldt.

Varför ska Säpo det? Katrin Jammeh Stjernfeldt är ett kommunalråd som vill att återvändande terrorister ska hanteras likadant som avhoppare från andra kriminella miljöer, så som organiserad brottslighet. Det vill säga, att kommunen ska hjälpa till med försörjning, boende och sysselsättning.

För Katrin Stjernfeldt Jammeh är det rakt igenom en social, ekonomisk och materiell fråga. Terroristerna ska återintegreras på arbetsmarknaden, få körkort om det behövs, skuldsanering och tak över huvudet.

Som andra tror hon att den typen av insatser är den bästa vägen att gå. För terroristen är det självklart så. Det kan knappats bli bättre. Först åka iväg och i sin fanatism mörda i IS namn sedan återvända hem och tas emot av kommuner som vill återintegrera dem i samhället. För Sverige och övriga medborgare är det förstås inte lika kul. Att dessutom via skattsedeln göras delaktig i att hjälpa dessa mördare är vidrigt. Det handlar trots allt om mord och mördare.

Katrin Stjernfeldt Jammeh erkänner ju inte ens att Malmö präglas av grov kriminalitet, ingen kan därför förvänta sig något vettigt från hennes håll. Det bästa vore om Malmö fick ett nytt kommunalråd.

Omni…

3 reaktion på “Mördande terrorister återvänder nu till Sverige. Att via skattsedeln göras delaktig i att hjälpa dessa är vidrigt.

 1. jeanette

  Dom ska inte ha en enda krona av våra pengar i välfärdbidrag och har ingen rätt att gistas i vårt land !! Bara ut mävdom här ifråååååån för tjyven!!

  Svara
 2. Landet förfaller

  Om de ändå hade den goda smaken att spränga sig själva till paradiset så vore frågan löst.Tyvärr är de alltför fega för det är väl enklare för dem att mörda barn och kvinnor samt skära av huvuden och slänga dem i soptunnor.Engelska elitsoldater fann ju över 50st kvinnohuvuden förra veckan.Nog är Sverige fantastiskt eftersom de längtar ”hem” efter i ett snyftuttalande sex års strider ! Skall jag betala via skattsedeln för dessa satans mördare och drägg ? Skicka dem till Irak som tidigare dömt flera hundra och upprätta en krigsförbrytar tribunal där så får de stå för sina handlingar.Snart har vi väl en välkomstkommite igång här hemma som skall ta emot skiten.Varje politiker i regeringen,som ju öppnat för högre invandring,kan ju börja med att ge husrum i sina familjer åt några stycken vardera.Mp och C samt L kan ju ta flest eftersom de vill släppa in fler och fler.
  Kan man utföra ett sånt bedrägeri ,förräderi som C och L gjort så kan de nog också skydda IS återvändare utan samvetsproblem.Dårarna i MP behöver man inte ens nämna ,hur ett sånt litet skitparti kan styra bl a invandringsfrågorna ,säger väl ändå allt om tillståndet i Sverige.Man skäms som skattebetalare och svensk. Verkar som ingen politiker eller parti utom SD har något sunt förnuft kvar.SD lade för övr motioner om begränsningar för IS krigare redan för sex år sedan.Alla partier röstade emot givetvis.SD ligger säkert tio år före i klarsynthet jämfört de övriga,eftersom de tagit efter och gjort det till sin politik i vissa fall.

  Svara
 3. Ann-Christin

  Personligen tror jag att många av dessa är psykopater. En människa utan psykisk störning kan inte utföra sådana fruktansvärda handlingar. Läs om psykopati. Det hjälper inte att behandla dessa väl och tro att de skall förändras. Anders Behring Breivik bedömdes vara grav narcissist. Psykopati är snäppet värre. De skall helt enkelt låsas in för att skydda allmänheten, då de inte går att rehabilitera.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *