Tino Sanandaji: Veckans rubriker från Malmö är extra Malmöiga

Av | februari 25, 2019

• ”Transportföretaget UPS kör inte längre ut paket i Rosengård i Malmö, av säkerhetsskäl. Postnord levererar inte paket till ett annat område i Malmö, Seved. – Vi måste tänka på vår personal i första hand, säger Mathias Krümmel på Postnord”

Malmö har inga no-go zoner, de har områden dit man inte vågar levererar paket, vilket är en annan sak. Dessutom har det alltid såvarit. Tro inte på unknen konservativ nostalgi om att det var bättre förr, paketleverans till centrala Malmö bara är en idyll som aldrig existerat.

• ”En 25-årig man sitter häktad misstänkt för mordbrand efter en brand i polisens garage i Malmö. Mannen dömdes enligt Kvällspostens uppgifter för bara några veckor sedan för våld mot tjänsteman efter att ha armbågat en polis i ansiktet”

Polisen måste gjort fel när de tillämpade ”lågaffektiv bemötande”. Flummetoden fungerar alltid, att det inte fungerar bevisar bara att man använder den fel, precis som med kommunism.

• ”I Malmö har de IS-medlemmar som redan återvänt från krigets Syrien orsakat rädsla i flera områden medan de hyllas som hjältar av vissa människor. Enligt ideella krafter i Rosengård har IS-rekryteringen ökat och radikalisering av unga sker i källarmoskeer”

Oroa er inte, Annie Lööfs uppgörelse med S löser sånt genom marknadshyror på källarmoskeer och utökad RUT-avdrag på böneutrop.

• ”Sköt in till barnfamilj genom brevlådan. Tredje skottlossningen – Malmöpolisen efterlyser tips. Barnfamiljen väcktes av att gärningsmannen tryckte in vapnet genom brevinkastet och avlossade flera skott”

Ni ser? Populister försöker svartmåla våra finaste tryggaste områden bara för att våld stoppat paketutdelningen, men Malmös barnfamiljer får i stället annat fint i sina brevinkast.

Tino Sanandaji

Sköt in till barnfamilj genom brevlåda…

Misstänks för polisbranden…

Risk för brott stoppar paketleverans…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *