Sven Otto Littorin: “Vi talar alltså om ”huvudstaden” i Kalifatet, där barn korsfästes och begravdes levande…”

Efter sex år som IS-fru i Raqqa (ja hon lämnade sin äldsta lilla dotter kvar här hemma) vill hon tillbaka till Sverige och ha hästar på landet.

Hon har minsann inte sett nåt utan haft en hårsalong hemma.

Vi talar alltså om ”huvudstaden” i Kalifatet, där barn korsfästes och begravdes levande. Där kvinnor i alla åldrar hölls som sexslavar. Där ”fiender” halshöggs och huvudena sattes upp på pålar runt staden. Men nej, hon såg minsann inget. Visste inget. Och sitter nu dold under en hijab och längtar tillbaka till landet där hon ska föda upp hästar…

Seriöst. Jag. Mår. Illa.

IS-terrorister och medlöpare bör lagföras antingen på ort och ställe eller av internationella brottmålsdomstolen i Haag där de bör dömas till lagens strängaste straff för folkmord och brott mot mänskligheten. Punkt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *