Undrar hur många av dem som kom hit 2015 som har svurit trohet till IS?

En Lina Forss skrev för 17 timmar sedan ett inlägg på Facebook. Hon är lärare och dotter till en finanspamp. Det som fick mig att häpna (bedöm själva, hennes inlägg finns i bifogad länk nedan) är att hon talar om 70 384 barn som sökte asyl i Sverige 2015: Vilka och var är dem tänker jag? Jag tänker en stund på polisen Martin Wallin som på twitter är glad. Han berättar om en “ungdom” som kallats till förhör. “Ungdomen” var i pappren 17 år men vid förhörets slut hade man konstaterat att han i själva verket var 30 år. Och visst är det ett allvarligt problem att kriminella kan utge sig för att vara ungdomar och sedan åtnjuta det skyddsnät samhället byggt upp kring dem just därför att de är unga. https://twitter.com/m_wallin_/status/1102961618995081217…

Lina Forss fortsätter att prata om att vi inte var beredda, att vi inte hade tänkt på att dessa “barn” flydde från krig. Hon undrar också hur de “kände”. Om de var ledsna eller glada. Och att statsministern hade sagt åt oss att öppna våra hjärtan. När jag läser vad hon skriver kan jag inte låta bli att tänka på debatten som rasar just nu kring IS-terrorister. Undrar hur många av dem som kom 2015 faktiskt svurit trohet till IS? Det får vi aldrig veta eftersom vem som helst helt utan krav kunde passera våra gränser. De behövde ju inte ens ha asylskäl visade det sig senare. Det räckte med att sitta på Medborgarplatsen och skrika om psykisk död. För Lisa finns inget av det här. Sverige skramlade ihop lägenheter, skolplatser och familjehem. Alla blev så lyckliga och Sverige SÅ berikat.

Lina Forss riktar sig till alla de 70 384 som kom hit. Hon vill att de ska känna sig älskade av oss. För henne är de “starkare än guldmedaljörer i OS.” Och “just därför behöver Sverige” dem. Lina skriver förvisso att alla inte riktigt vill, att de är arga och därför blivit kriminella. “vi tar inte hand om er” fast vi tog emot er, så därför förstår vi att de är arga – typ. Vi måste hjälpas åt. “Ni måste hjälpa oss att hjälpa er. När ni kommer ut i arbetslivet kommer det nya Sverige att visa sig. Men ni undrar hur ni ska få jobb när ingen vill anställa er? När svenskar är rädda, försiktiga, och usla på att låta er integreras. När vissa är främlingsfientliga, rädda. När alla tror att någon annan ska sköta integrationen. När ingen låtsas om att det är vi som är svenskarna”, fortsätter Lina.

Jag vet inte varför jag blir så upprörd över det Lina Forss skriver. Jag borde ha vant mig vid att dessa stollar finns därute. Men det är ett förbannat hån mot alla som offras i godhetens namn, så till den milda grad att gruppen fattiga pensionärer växer, LSS dras in, kvinnors fri- och rättigheter kringskärs, och det värsta av allt just nu, att vi ska tvingas spotta på dem som fallit offer för IS bara därför att de “godas” agenda är allenarådande.
https://www.facebook.com/lina.forss/posts/10157171691496967

 

Hennes Facebook-inlägg:

Vet ni att alla pratar om er?Sverige har inte krigat på runt 200 år. Vi har haft tid att bygga vägar. Sporthallar….

Slået op af Lina ForssOnsdag den 6. marts 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *