Alice Teodorescu: Regeringsfrågan var redan avgjord

Av | 9 mars, 2019

“I två nya dokumentärer skildras den turbulenta tiden i svensk politik efter valet i fjol. När nu korten ligger på bordet är det uppenbart att regeringsfrågan avgjordes långt dessförinnan.

Alla som någon gång blivit bedragna vet hur det känns. I efterhand finns många tecken som tillsammans pekar ut vad som försiggått. Hur en inre förändring föregått en yttre. Det är samma mekanismer som styr förändringar i politiken.”

Alice Teodorescu

Läs ledarkrönikan här…

En reaktion på “Alice Teodorescu: Regeringsfrågan var redan avgjord

  1. Carl-Gunnar Sand

    Synd att media framför allt SR och SvT missade att ställa partiledarna mot väggen i valbevakningen. Det var väl närmast uppenbart att det var omöjligt att driva en allianslinje utan att räkna med SD:s stöd i någon form. Mandatperioden 2014-2018 hade ju samma förhållanden med två block utan egen majoritet och SD som möjlig vågmästera.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *