Ska Sverige låta IS-kvinnorna med sina barn återvända eller inte?

av | 9 mars, 2019

Texten som jag skriver om är ett par år gammal men den är fortfarande lika aktuell, för hör i Sverige är där fortfarande de som talar sig varma för att svenska regeringen ska ta hem de så kallade IS-kvinnorna och IS-barnen nu när IS-kalifatet har fallit.
Men vet dessa vad de talar om, det är den stor frågan?
För läser man denna artikel i Expressen så frågar man sig om det är något vi ska göra?

När man läser den avhoppade IS-emiren Abu Abboud al-Raqqawis berättelse så skulle jag inte vilja ha dem i landet, inte i Europa för den delen. Dessa ”barn” är enligt IS-emiren en armé som IS har sparat för att använda mot västvärlden, mot inte ont anande medborgare i Europas och västvärldens medborgare. Mot dem som flydde IS nere i Syrien och Irak för att komma till Europa och Sverige.
För har dessa ”godhjärtade” betänkt att det kan handla om barn som är utbildade till att döda dem som inte är muslimer, dem som inte har rätt muslimsk tro?

Jag tror inte det, för dessa ”godhjärtade” är dessa bara ”barn” och inget annat. De har ingen tanke om att de gått i IS-skolor där de lärt sig mörda och lemlästa dem som inte hyser deras åsikter, de som inte viker sig för deras våldsideologi.
Dessa ”godhjärtade” har inte sett filmer som IS lagt ut där dessa ”barn” står med knivar i händerna redo att skära halsarna av tillfångatagna IS-motståndare medan de skriker ”Allah Akbar! Allah Akbar!”.

De tillhör IS-barnarmé, som kallas Ashbal al-Khilafa. Denna armé består av barn till syriska och utländska medlemmar av IS. I de lägerskolorna där dessa barn går, förbereds de under isolering från sina föräldrar att bli framtidens soldater, soldater som ska sättas in mot det kommande kriget mot västvärlden. Nu är där säkert dem som säger att IS är slut, att kriget är över, och visst är kanske kriget slut om inte snart slut att allt är över. Men är idéerna slut, är idéerna döda om ett islamistiskt styrt världsvälde?
Jag skulle vilja säga att bara för rörelsen är på väg att dö så är inte idéerna döda. De frodas överallt i källarmoskéer runt om i Europa, de radikaliserar unga muslimer som är villiga att fortsätta terrorismen här i väst.

Jag frågar då om det är så lämpligt att ta hem dessa IS-barn och kvinnor, att låta dem vandra på våra gator och torg som tidsinställda bomber?
För även om bara en bråkdel av dessa personer är en fara så frågar jag mig hur myndigheterna ska kunna urskilja dessa?
Hur ska myndigheterna i Sverige kunna urskilja dessa när de inte ens har kontroll på dem som redan återvänt. Så hur ska de då klara av att kontrollera om dessa är farliga?
Och om de nu skulle kunna hålla kontroll, hur ska de kunna straffa dem om de gör något?

För i Sverige kan de ju inte straffa någon som inte är straffmyndig på annat vis än med kommunernas socialtjänst.
Och hur ska de klara av det när dessa kommunala myndigheter knappt klarar av sakerna idag?
Så än en gång så frågar jag mig om igen om dessa ”godhjärtade” vet vad de önskar, eller är det så att de tänker med hjärtat och inte med hjärnan?

Jag hoppas att inte regeringen ger vika och tar hem dessa ”barn” dessa potentiella ”terrorister”, för gör de det kan Sverige och Europa stå inför oanade faror. Då är nog riskerna mycket stora för att vi blir utsatta för ett nytt terrorattentat, och då ett attentat, som kommer att utföras av ”barn” som kan vara utbildat av Islamska staten.
Är det verkligen vad dessa som menar att de bara är ”barn” och att de inte är farliga vill utsätta Sveriges befolkning för, eller är de så att de är så indoktrinerade av ”godhetsidkarna” i medierna att deras egen tankeförmåga inte fungerar?

För att läsa mer om dessa “barn” gå in på länken nedan.

https://www.expressen.se/nyheter/qs/avhoppade-befalet-is-sparar-sin-barnarme-for-krig-mot-vast/?fbclid=IwAR2lRzP1IjPnJFPtXPA03p6kqKsDK2ZDOz04UUGdQVwrL_GH2UwSfpDYlow

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *