Ansiktet på terroristerna som nu kan hota Sverige

av | 11 mars, 2019

Michael Skråmo, som bland annat gick under namnet Abdul Samad, drev en videoblogg där han propagerade för islam. Foto: Skärmdump från Youtube

Slutet för IS territorium, men starten på en ny riskfylld tid för länder som Sverige när terrorister från IS återvänder. Så beskriver den militärhistoriska författaren Lars Gyllenhaal det senaste skeendet i Syrien där bland annat den norsk-svenske IS-terroristen Mikael Skråmo är en av de gripna.

Världen Idag…

En reaktion på “Ansiktet på terroristerna som nu kan hota Sverige

  1. jeanette

    Hörru din otucktlösa ynkrygg!! Har du inte vett att skämmas för ditt livsval!?? Du går en kockutb och saboterar hela din framtid med att välja barbariet före att servera ett bra skrovmål till en hungrig restaurangbesökare och leva i freden i väst!! Du har gjort bort dig för hela europa skråmo skrovmål!! Måtte ni alla barbarer förgöras därnere hit är ni min skäl inte välkomna och vi ska göra allt för att hålla er så långt från europas länder och teritorium era pass ska se ut som en sweizerost!,!! Ruttna sönder där nere och ta ert straff så vi slipper er här i nordens länder!, INGA FÄLLDA TÅRAR HÄR FÖR ERA ÖDE,!!! Bara glädje så länge vi slipper er i landet!!!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *