Girigheten har fått ett nytt ansikte och det ser ni nedan på bilden till vänster.

av | 11 mars, 2019

Det har nu framkommit en trolig orsak varför inte Emma Carlsson Löfdahl lämnar sin plats i riksdagen.
I alla tre nyhetssändningarna nu i kväll så har det talats om att hon tillhör den delen av riksdagens ledamöter som tillhör den gamla pensionsregleringen där de efter fyllda 50 år får ut 60 procent av sin riksdagslön fram tills de fyller 65 år.

Detta gör hon tydligen om ett par år, alltså under denna mandatperioden. Så vad de politiska kommentatorerna nu tror är detta orsaken till att hon gick ur Liberalerna och blir politisk vilde fram till att åklagaren säger sitt om hennes bostadsbidrag och om det inte åklagaren åtalar henne så kommer hon med säkerhet sitta kvar som vilde med full riksdagsersättning tills hon fyllt 50 år.

Och den är i dagens läge 66 900 kronor i månaden, och om hon inte lämnar sin plats då förrän hon fyllt 50 år så får hon en riksdagspension fram tills 65-årsdagen på 60 procent. Det blir lite drygt 40 000 kronor i månaden under 15 år som vi skattebetalare får stå för.
Så detta visar bara hur giriga dessa riksdagspersoner är.
Så är det så underligt att politikerföraktet växer i Sverige?

Att vi medborgare menar att dessa politiker inte bryr sig om oss utan bara sitter i riksdagen för egen vinning skull?
Jag tror inte utan att vissa politiker inom Liberalerna nu börjar inse detta för de har försökt med allehanda påtryckningar både från hennes egen valkrets men även från hennes före detta riksdagsgrupp.

Men det hade Liberalerna ingen nytta för. För det enda som hägrar framför Emma Carlsson Löfdahls ögon är Mammon och det stora pengaregnet som kommer att falla över henne efter 50-årsdagen.
Ja vad ska man säga annat ön girigheten har fått ett nytt ansikte och det ansiktet ser ni på bilden till vänster.

https://www.svt.se/…/emma-carlsson-lofdahl-l-lamnar-partiet…
https://www.svt.se/…/i…/jag-tycker-det-ar-valdigt-beklagligt
https://www.svt.se/…/hang-med-i-turerna-kring-emma-carlsson…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *