En svart dag för Sverige och svenska kvinnor och flickor.

Av | mars 12, 2019

Enligt Uppdrag Granskning har antalet uppklarade våldtäktsbrott minskat dramatiskt.
Från redan låga 11,6 procent 2014 till 7,4 procent under första halvåret 2018 vilket alltså innebär att inte ens en av tio anmälda våldtäkter mot kvinnor över 15 år leder till åtal.

Men det slutar inte där.
40 procent av utredningarna läggs ner utan att misstänkte förhörts.
För övrigt och i vissa fall tar det nästan upp till ett år där man förhör en misstänkt, vilket är katastrofalt lång tid när det gäller så pass allvarligt brott som våldtäkt.

I Sverige 2018-2019 förhörs inte den misstänkte våldtäktsman. Läs igen.
Vilka signaler skickas ut till män? Och speciellt till män som kommer till Sverige från primitiva, klansamhällen och länder vars värderingar och syn på kvinna skiljer sig avsevärt från de västerländska?

Samtidigt får politiker som satte oss i denna situation, islamister och socialtanter som rehabiliterar IS mördare samt ett kändisbarn med diagnos som kallas för kvinna utmärkelsen som årets kvinnor. Ett kändisbarn som uppmuntras av vuxna och maktgiriga fanatiker till aktivister att känna ångest för klimathotet när våldtäktsmän och mördare härjar fritt på våra gator.

I Sverige har vi alltså kriminella med mellan åtta upp till tio olika identiteter, i vissa fall utvisningsbeslut och uppskriven ålder mellan 17-24 år som missbrukar, utnyttjar och bokstavligen skrattar åt vårt rättssystem. De släpps på fri fot, de utvisas inte och de belönas med straffrabatt för sina lögner om åldern och när de begår olika typer av brott som allt från rån, gravskändning, våldtäkt, misshandel, mord m.m. samtidigt som asyl utdelas på löpande band till män utan att de behöver styrka sin identitet.

Kvinnor och barn utsätts för dubbla övergrepp och brott av gärningsmän och staten som vänder dem ryggen. Och det groteska är att vi kvinnor betalar för att bli våldtagna då dessa män i många fall belönas med skadestånd för frihetsberövande. Det verkar finnas pengar i överflöd till våldtäktsmän som många bostadslösa och ensamstående mammor med två jobb betalar i skatt.
Är svenskar så förtryckta och förlamads att de bara tänker stillatigande titta på hur deras barn och kvinnor våldtas och de tillsammans finansierar spektaklet?

Ni kan omöjligt övertala mig att detta är inte ren krigsföring på svenska kvinnor.
Man testar svenskarnas särskilt männens smärtgräns, resistens, integritet och självbevarelsedrift som verkar vara obefintligt.

Män, avtrubbade, sitter med händerna i kors.
Jobbet. Ansvar. Hus, stuga, bostadsrätt. Det gäller att håkka truten, tjäna pengar och försörja familjen.
Blunda.
Tills man själv eller någon i familjen blir offer själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *