IS-TERRORISTERNA. Återvändande begår grova brott i Sverige.

av | 12 mars, 2019

Återvändarna från IS- och andra jihadistgrupper i Syrien har fortsatt att begå grova brott på svensk mark. Det visar Dokus och Expressens granskning. Bild från propagandafilm från IS.

Grova brott följer i IS-återvändarnas spår.

IS-terroristen Mubashir Qadar, 31, står åtalad för ett brutalt saxmord. En annan Syrienåtervändare ska ha försökt sparka det sargade och döende offret i huvudet. Återvändarna från IS- och andra jihadistgrupper i Syrien har fortsatt att begå grova brott på svensk mark: Grova våldsbrott, utpressning, bedrägerier och penningtvättsbrott. Det visar Dokus och Expressens granskning av återvändarna från Syrien. Men myndigheterna står handfallna.

Doku…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *