Medborgarförslag: Folkets Avtal för Migration, Globalism och Yttrandefrihet

av | 12 mars, 2019

Världen förändras, och därmed bör även lagarna förnyas/anpassas. Så sker dock inte i riktigt samma takt som omvälvande förändringar. Konsekvenserna blir därför kännbara, till exempel när det när det rör sig om en omfattande och okontrollerad migrations konsekvenser för samhällen och dess medborgare. Att helt öppna gränser inte fungerar i en värld som är stadd i snabb förändring och där icke-demokratiska tillvägagångssätt och terror brer ut sig är numera klarlagt bortom allt rimligt tvivel. En bekymrad medborgare mejlade mig ett förslag om hur folkets avtal för migration, globalism och yttrandefrihet skulle kunna se ut. Jag publicerar detta både på svenska och engelska, som ett underlag för vad våra politiker borde garantera sitt folk. Låt oss göra vår röst hörd!

Medborgarförslag: Folkets Avtal för Migration, Globalism och Yttrandefrihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *