Tyra orkade inte mer när hon fråntogs sin livsviktiga assistans

av | 12 mars, 2019

Tyra finns inte med oss längre – hon orkade inte mer när hon fråntogs sin livsviktiga assistans.
Sprid Tyras ord, kamp och styrka. Håll alltid Tyras ord vid liv. Sprid för att inte fler ska falla offer för nedmonteringen av LSS.
Sluta aldrig slåss se till att Tyra aldrig tystnar. Hennes ord ska få göra den skillnaden hon så gärna ville göra. Tyras artikel. Vi får aldrig, aldrig, aldrig låta Tyras ord tystna. #tystaintetyra #assistansärfrihet

https://www.metro.se/artikel/debatt-jag-%C3%A4r-19-%C3%A5r-och-r%C3%A4dd-f%C3%B6r-min-framtid-om-jag-inte-f%C3%A5r-r%C3%A4tt-hj%C3%A4lp?fbclid=IwAR3Z4JEziGM0ZcpF07cBWNOuHF6Xse0cgQ_6_SwTXT8pPybPkWjrhn8yRsA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *