“Mitt giftermål och skilsmässa från min själsfrände feminismen”

av | 14 mars, 2019

Jag och feminismen gifte oss lyckligt, men det blev en svår skilsmässa. Jag förlorade min bästa vän. Kanske på grund av annat än politik, men i ett samtal om just politiken sitter han framför mig och skakar, på gränsen till tårar. Tanken ligger följaktligen kvar om ifall det inte var orsaken ändå. Han uttrycker med en ton som om han vet att hans syrliga ord ska såra mig ”jag har sett de här sidorna hos dig innan”. Han syftar på att jag röstat SD åren innan mitt uppbrott med feminism. Min väninna som jag förlitade min hjärtesorg på efter mitt uppbrott med min bästis lämnade mig några månader senare. Om hur det kan gå när man öppet väljer att skilja sig från feminism och dessutom ansluta sig till “den mörka sidan” i politiken skriver i dag Genevieve ask, på Youtube känd som Jellybean Gen.

“Mitt giftermål och skilsmässa från min själsfrände feminismen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *