Merit Wager. UN World Happiness Report 2018: ”Finland picks up a second gold medal here, as home to the world’s happiest immigrants.”

av | 15 mars, 2019
“Klicka på omslaget till UN World Happiness Report 2018 för att ta del av hela texten.

I den här FN-rapporten som omfattar 172 sidor, kan man bland annat läsa följande:

Sidan 32:
Finland is in the top spot for immigrant happiness 2005- 2017, just as it is also the overall happiness leader for 2015-2017.

Och:

Sidan 41:
There is a new top ranking country, Finland, but the top ten positions are held by the same countries as in the last two years, although with some swapping of places. Four different countries have held top spot since 2015 – Switzerland, Denmark, Norway and now Finland.

Samt:

Sidan 42:
The immigrant happiness rankings are based on the full span of Gallup data from 2005 to 2017, which is sufficient to have 117 countries with more than 100 immigrant respondents. Finland picks up a second gold medal here, as home to the world’s happiest immigrants.

Det här är alltså fakta, insamlade, värderade och sammanställda av – som det står i rapporten: John F. Helliwell, Richard Layard och Jeffrey D. Sachs.Biträdande redaktörer: Jan-Emmanuel De Neve, Haifang Huang och Shun Wang.”

Merit Wager

Läs vidare här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *