“Min sons vän skadades för livet när han blev rånad”

av | 15 mars, 2019

Det kom ett mejl från en bekymrad tonårsmamma. Hon ville berätta om hur hennes tonårsson mår och vad det gör med henne. Jag frågade om hon ville framträda med sitt eget namn, men det ville hon inte, för, som hon skrev, är hon “rädd för så mycket” och hon försäkrade sig om att hennes identitet skulle vara skyddad, Jag lovade givetvis detta. Tonåringar har alltid varit den grupp som utsätts för flest brott, och är själva förövare, men hur våldet eskalerat idag saknar motstycke. Allt fler familjer drabbas av brutala brott som slår sönder trygghet och tillit. Det nya är att också väldigt små barn utsätts för brott. Frågan är hur denna utveckling kan stoppas. Läs den anonyma mammans mejl.

“Min sons vän skadades för livet när han blev rånad”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *