BLOCKAD. FBs reaktion visar vägen för kampen och hur rätt vi har.

För någon vecka sedan skrev jag en artikel om Tommy Robinson och tilltagset att tysta honom genom att släcka ned hans konton på sociala medier. För det har nu Katerina Janouch straffats med en blockering på 7 dagar.

Förmodligen kommer även jag straffas. Det är snårigt att hålla reda på om vem eller vad Facebook tillåter att man skriver om. Nu vet vi att texter om Robinson inte är tillåtet. Kommer det tysta oss som fortsätter kämpa för rätten att få yttra sig? Såklart inte! Vi kämpar på precis som vanligt.

Dessutom. FBs reaktion visar vägen för kampen och hur rätt vi har.

En reaktion på “BLOCKAD. FBs reaktion visar vägen för kampen och hur rätt vi har.

  1. Arneik

    Om folk begrep vad FB står för, så hade dom aldrig befattat sej med den skiten. FB är ju MOT yttrandefrihet. Är det så svårt att fatta? Om alla kloka människor avslutade sina FB -konton, så dör FB….. Så enkelt är det!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *