Därför fick Örjan Ramberg sänkt straff för misshandeln av Josefin Nilsson

Örjan Ramberg har nog in i det allra sista hoppats på att den specialbehandling han åtnjutit som upphöjd skådespelar skulle gälla hela vägen.

Han trodde kanske till och med att hans förklaring att de brott han begått mot den bortgångne Josefine Nilsson skulle vara något ”folk egentligen inte bryr sig om.”

Han tänkte sig säkert också att eftersom ” människan är dessutom död och inte kan höras” skulle vara en garant för att hans liv och karriär skulle rulla på precis som vanligt.

Så fel han har. Ramberg karriär är över. Den fick han dessutom avsluta i skam och jag hoppas att han någon inser vilken smärta han åsamkat andra, inte minst Josefin Nilsson.

Vila i frid Josefin, vi kämpar vidare för din upprättelse ❤️

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH 0735 29 63 35

13 reaktion på “Därför fick Örjan Ramberg sänkt straff för misshandeln av Josefin Nilsson

 1. Christer

  Vilket Svin, blir inte förvånad.
  Vad känner Körberg, bästa kompisen , han är totalt tyst, fegt så inne h-vete.
  Kvinnor, vi gör vad vill med dom, sa killar på -80 och – 90 talet
  Tack du 😂

  Svara
 2. Christer edström

  Något är fel med flera av våra teater människor, eller , är det fel på mig !

  Svara
 3. Christer edström

  Något är fel med flera av våra teater människor, eller , är det fel på mig !
  Idioter är dom flera , bla Örjan Ramberg

  Svara
 4. Birgitta Larsson

  Man mår såå illa ! Huur kan en människa leva vidare när allt detta kommit fram ! Han får nog flytta till Sibirien eller längre bort! SÅ in i helvete ELAK!

  Svara
 5. Jacob Hansdon

  Skulle vara oerhört intressant att också höra vad Måns och Felix Herngren säger om det fsktum att Örjan Ramberg engegerades till Solsidan trots att de givetvis via partnern Hanned Holm var väl medvetna om hans misshandlande bakgrund.

  Svara
 6. Kerstin Jansson

  Våldet mot kvinnor, barn och närstående finns i alla samhällsklasser och utövas inom alla yrken. Hoppas uppmärksamheten i detts fall får människor mer upplysta.

  Svara
  1. Gerd Jansson

   Avskeda honom från Dramaten !! Låt honom aldrig komma igen. En sån som han ska brinna långsamt i helvetet!!!!

   Svara
 7. Daniel

  Tre månader för vållande till annans död..lagen är inte lika inför alla.

  Svara
 8. Annika från Borås

  Vilket samhälle vi lever i där folk får göra som de vill blev både arg och ledsen när jag såg dokumentären att en människa ska behöva lida så det är grymt.
  VILA I FRID JOSEFIN♥️

  Svara
 9. Sjuka Sverige.

  En skitstövel !!!

  Att våra kvinnor och barn i Sverige gruppvåldtas och den otroligt stora risken för AIDS som följd av detta sinnessjuka brott, pratas det inte om.
  Vilka som gör dessa brott, vet alla vakna, upplysta och icke naiva, vilka de är.

  Det är tydligen viktigare att prata om att plast sugrören, förstör naturen, än att våra kvinnor och barn för sina liv förstörda….sjukt, sjukt, sjukt !!!

  Fler eller noll av dessa sjuka brott…DU VÄLJER !

  💛 till Josefin.

  Svara
  1. Johnny

   Idiot är du som skriver, sjuka Sverige. Detta handlade om en infödd svensk man som begår hemska brott och du börjar snacka skit om något helt annat. Vilken mupp du måste vara!

   Svara
 10. LarsJohan Svensson

  ”Människan ( Josefin Nilsson) är ju död”, säger den känslomässigt döda Dramatenskådespelaren Örjan Ramberg. Hoppas Sveriges ’fega rättsväsende’ nu förstår sitt urusla handlande! Tre månaders straff för ett mångårigt pågående mord!

  Svara
 11. Julia Karlsson

  Tycker att det är hemskt hur en människa ska behöva leva med detta våld i så många år och dör utan att få upprättelse. Stackars Josefin Nilsson❤ En sån människa som hon hade behövt få ännu mera av det goda i livet. Istället fick hon leva i skräck och lida. Må hon finna frid!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *