Undrar just vilka gangsters och kriminella Alf Svensson syftar på här, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Annie Lööf?

Alf Svensson är en riktig lustigkurre som höjer ett varningens finger angående Ebba Bush Thor närmande av SD 😊. I en intervju med Aftonbladet sa Svensson:

”man måste samtala med andra partier men kan inte samarbeta med partier och rörelser som har sina rötter i andra värderingar, men samtala det kan man. Man kan samtala med gangsters och dem som sitter på KUMLA, med vem som helst. Och det har jag gjort under åren så det måste man göra.”

Undrar just vilka gangsters och kriminella Alf Svensson syftar på här, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Annie Lööf? Det finns många att välja på.

Jag tror minsann Alf Svensson inte ser riktigt klart här, kanske det bäste vore om han inte uttalar sig alls om svensk dagspolitik och kanske allra helst när Aftonbladet intervjuar.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 reaktion på “Undrar just vilka gangsters och kriminella Alf Svensson syftar på här, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Annie Lööf?

 1. Tommy Karlsson

  Gällande Sveriges rikstad som sedan många år har fått inneha en sandlåda inne i rikstaden.
  Det är under vemod man yttrar sig gällande rikstaden,för ärligt så skäms jag för att vara Svensk i dagsläget,nästan så att man vill abtikera från detta sandlådsland.
  Men äntligen så kommer det en kvinna inom ( KD ),som har tröttnat på att sitta i sandlådan och börja växa och bli vuxen.Om flera i sandlådan kunde göra lika sant,men alla har vi olika hormoner,en del mognar fort och en del långsamt men så finns ju dom som aldrig blir vuxna,de som inte kan sluta sig från sandlådan.Men skulle flera partier i Sverige sluta upp med hetsjakten på olika partier och ägna sig åt att verkligen göra sitt jobb,att verkligen visa oss i Sverige att ni är valda av oss svenskar och det är era löfte ni gett som ni skall kämpa för även efter ett val,och inte sätta sig ner och trotsa och sägs som en femåring,” Nej jag vill inte vara med om han är me”,sedan gråta lite.
  Med detta vill jag säga, Gör som KD gör vuxna samtal med varandra,ni ändrar väl inte inriktning bara för att vara rädda.

  Svara
 2. Mariana

  Tror de facto Hon inte är rädd för “självaste” Vänsterpartiet (hell.. er:))) ?😃 Allvarligt talat;
  SAMTALA ska hen de facto kunna göra med samtliga partier som är korrekt utsedda (enl. korrekt tillämpade regler där för) att företräda Folket i en demokrati.
  Glöm aldrig portalstadgandet i den grundlagstadgade Regeringsformen 1kap.,1 paragr. ,1 st.:
  “All offentlig makt i Sverige utgår från folket.”
  Gillar henne för att hon inte exkluderar någon så till vida!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *