Medias opportunism, arrogans och ohederlighet gör mig till en person jag vägrar vara.

Av | april 2, 2019

220.000 kr betalas ut som kompensation för “lidande” till tre av männen som friades för den brutala gruppvåldtäkten i Fittja-fallet efter polisens utredningsslarv.

Den 11-årige Ebba Åkerlund (som mördades i terroristaacken) föräldrar fick ynka 60.000 för lidandet. Ebbas grav skändas dagligen av en polsk man som fortsätter att vistas i landet trots utvisningsbeslut och som polisen inte lyckas delge och som inte heller döms då han inte ens dyker upp vid tingsrätten och kommer undan med det.

Aktivisten Elin Erssons straff för att ha stoppat utvisning av en Afghansk medelåldersman och brottsling som avtjänat ett fängelsestraff fick betala endast 3000 kr i skadestånd. På flygplanet satt en familj vars sjuka barns hälsa försämrades och utlöste stress-och panikattacker och med all sannolikhet diabetes.
Nu rivs domen upp för nämndeman var jävig…
Det är tidigt att dra några slutsatser men jag är ganska övertygad om att Ersson kommer också att promenera med skadestånd i fickan för vem vet: “lidandet.”

9000 afghanska män som en gång i tiden var “barn”, som ljög om sin ålder och bakgrund och vars identitet vi vet ingeting om belönas med uppehållstillstånd och gymnasielagen träder i kraft över en natt. Lagrådet protesterar men böjer sig till slut.
Men inga lagändringar införs när det gäller IS-mördare som får återvända till Sverige efter det har massakrerat och mördat. Inte heller när det gäller utvisning av Yezidiska kvinnor som är IS-slavar, de får lämna Sverige.

En 90-årig man döms för hets mot “folkgrupp.” Gamla pensionärer jagas nitiskt och hänsynslöst av nätpoliser.

Systemkritiker som ifrågasätter dessa vidriga och bisarra galenskaper och politikernas maktmissbruk förminskas och pekas ut av media som hatiska och förvirrade extremister som bidrar till “polarisering.”
Ingen skam i kroppen.
Medias opportunism, arrogans och ohederlighet gör mig till en person jag vägrar vara.

Mina tankar går till brottsoffer som bestraffas och hånas.
Mina tankar går till de som tar striden för ett helt land och dess befolkning för att smutskastas och förnedras av “makteliten.”

Mina tankar går till det svenska folkets ihåliga tystnad och idioternas extrema naivitet och allmänna ointresse för vad som sker inför deras ögon.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Medias opportunism, arrogans och ohederlighet gör mig till en person jag vägrar vara.

  1. Pingback: Medias opportunism, arrogans och ohederlighet … – The winds are changing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *