Insändare: Jag tror att korset i den svenska flaggan talar om Jesus

“Jag har sökt lite på nätet om detta, och hittar knappt någonting om kristna ­förklaringar. Men självklart tror jag att det är så att korset i den svenska flaggan beror på att Sverige en gång var ett ­kristet land”, skriver Foto: Erik Mårtensson / TT.

Har du tänkt på att vår svenska flagga har ett kors som symbol? Jag har sökt lite på nätet om detta, och hittar knappt någonting om kristna förklaringar. Men självklart tror jag att det är så att korset i den svenska flaggan beror på att Sverige en gång var ett kristet land.

Ulrik Petersson

Läs vidare här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *