Jag undrar varje gång när jag läser om ytterligare ett tragiskt människoöde var Stefan Löfven är?

Vi skriver ofta om konsekvenserna av indraget LSS här i PS. Och vi gör det därför att den besparingen som regeringen ålagt försäkringskassan att göra har lett till att FK ofta gör bedömningar som leder till stor smärta och också en indragning i individens möjlighet att leva ett värdigt och rikt liv.

Det var vad som hände Tyra. Situationen för dem som är i behov av LSS men som får den delvis eller helt indragen går snart inte längre att beskriva med ord.

Och jag undrar varje gång när jag läser om ytterligare ett tragiskt människoöde var Stefan Löfven är? Det är trots allt Socialdemokraternas politik och beslut som lett till att exempelvis inte Tyra finns bland oss längre. Någonstans måste Löfven ändå känna ett ansvar och en ledsnad över den tragik Socialdemokraterna åsamkat.

Jag har så mycket som vill trilla ut utanför det här trasiga som är jag just nu, men jag har svårare än någonsin att…

Slået op af Siri MagnusdotterOnsdag den 27. marts 2019


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *