Jag känner mig illamående av att veta att jag bidrar med pengar till bestialiska barnamördare.

De slog ihjäl sin fem månader gammal bebis, ljög om sin identitet och ålder sedan skyllde de på varandra, och gick därför fria.

Som plåster på såren för den inhumana behandlingen av att anklagas och sitta häktade får mamman ett skadestånd på över 160 000. Det här skadeståndet är det du och jag som betalar.

Jag vet inte hur ni som läser känner men jag känner mig illamående av att veta att jag bidrar med pengar till bestialiska barnamördare. Men föräldrarna de får en ”bra” start i sitt nya land. Pengar, boende och flyktingstatus.

Den som dödade en bebis på ett asylboende i Sunne förra året slipper straff och får dessutom skadestånd av svenska staten, enligt ett beslut från justitiekanslern som kom i veckan. Har vi världens sjukaste rättsväsende?………………………………………………………………….Stöd till oberoende journalistik.Swish: 0707760990Följ sidan: https://facebook.com/joakim.lamotte/

Slået op af Joakim Lamotte i Fredag den 31. marts 2017


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *