Lärare: ”svenska skolan i fritt fall”

Av | 4 april, 2019

“Under alla år som jag haft förmånen att undervisa ungdomar så har jag känt att jag har en uppgift att fylla. Ett barn som lär sig läsa, skriva och räkna upptäcker världen och jag får möjligheten att få öppna upp den världen för dem. Idag har världen tyvärr öppnats upp för svenska skolungdomar på ett mer brutalt sätt.

I mitt och tusentals andra klassrum i Sverige så har vi fått in nyanlända barn och ungdomar. Barn och ungdomar som inte kan läsa, skriva eller räkna. Dessa barn och ungdomar blir placerade i klasser med svenska elever som kan läsa skriva och räkna.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *