Mångkulturen har bitit tillbaka och visat sig vara allt annat än den drömkultur som målats upp.

De negativa effekterna av massinvandringen har givit oss förödande konsekvenser. Under lång tid kämpade de vänsterliberala med att sopa spåren under mattan. Och det fungerade länge hyfsat bra men som alla desperata och ogenomtänkta lösningar brast det tillsist. Plötsligt gick det inte längre att dölja dessa bakom förklaringsmodeller om socioekonomiska förhållanden och utanförskap. Det stod klart för de flesta att även den fattige och utsatta har makten över sitt eget moraliska kompass.

Nu menar polisen och ett flertal kommuner att polisens lista över Sveriges särskilt utsatta områden snarare är till belastning än till hjälp. Därför öppnar polisen upp för att den nya listan över särskilt utsatta områden inte ska göras offentlig. Man vill alltså gå tillbaka till att mörka på samma sätt som man gör med vilka som oftast våldtar. För det kan knappats ha undgått någon att man mer sällan omnämner en våldtäktsmans härkomst (om det inte är västerlänning).

Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande i Uppsala, har till DN sagt att han vill ha bort Gottsunda från listan så fort som möjligt. Såklart han vill det. Att vara öppen och transparent kräver också att man måste hitta lösningar. Om man däremot inte behöver tvätta sin smutsiga byk i offentlighetens ljus är det väldigt mycket enklare att måla upp en helt annan bild av sin kommun.

Och att just måla upp en mer positiv bild behövs. Erik Pelling (S) menar att det har varit förödande att hamna på listan över särskilt utsatta områden. I ett läge där de behövde få dit investeringar och planerade för byggnation av nya bostadsrätter fick Gottsunda i stället en kraftigt negativ stämpel. Få ville investera i Gottsunda – SÅKLART!

Undrar om denna Erik Pelling (S) förstår vilket ansvar han faktiskt har, mot den egna kommunen och mot eventuella investerare i just den?

Det här tillvägagångssättet, att dölja, sopa under mattan och i värsta fall, ljuga har blivit de vänsterliberalas modus operandi eftersom de inte har några lösningar på de problem de har skapat. Mångkulturen har så att säga bitit tillbaka och visat sig vara allt annat än den drömkultur de målat upp.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *