Nima Dervish: “M/S Sveriges” problem är inte det iskalla havet eller ens isbergen, utan blindstyrena på kommandobryggan.

Av | 4 april, 2019

Ni vet när nazister vill vara nazister, men samtidigt finner det jobbigt att behöva hantera och förklara Förintelsen? Då förnekar de dess omfattning eller existens.

Ni vet när samma nazister inte fixar ”stigmat” och konnotationerna kring ordet ”nationalsocialist”, så de säger att de minsann inte är nationalsocialister, utan ”bara patrioter”?

Ni vet också när palestinier med sina stenar och slangbellor inte kan smälta den verklighet där Israel har F16-plan, så de ber Allah förinta dem (Allah gör förstås ingenting) eller skapar kartor där Israel suddats ut – allt medan folk festar i verklighetens Tel aviv?

Igår började Sverige ta efter nazister och irrationella palestiniers beteende:

https://www.dn.se/…/kommuner-vill-bort-fran-listan-over-sa…/

Erik Pelling (S):
– För oss var det förödande att hamna på [listan]. I ett läge där vi behövde få hit investeringar och planerade för byggandet av nya bostadsrätter fick Gottsunda i stället en kraftigt negativ stämpel.

Niklas Borg (M):
– Listan demoniserar bostadsbyggande [i stadsdelen Skäggetorp i Linköping] och skapar otrygghet i sig.

Ja, varför inte se till att FÖREBYGGA så att ditt område INTE blir ett skitområde? Varför inte lösa problemet istället för att sopa det under mattan?

Det hela är lite som när du är ful, men på din Tinder-sida har bilder på nån fotomodell. Som om dina dejter inte kommer upptäcka sanningen så småningom.

Med den här logiken har länder som Afghanistan, Somalia och Venezuela all rätt att kräva att andra länders nyhetsbyråer inte publicerar negativa nyheter om dem. Alla rapporter om Folkmordet i Rwanda var ju förödande för landets turism!

Titanics problem var inte huruvida passagerarna öppet hade informerats om antalet livbåtar ombord eller ej. Problemet var att man INTE HADE tillräckligt många när det väl gällde.

“M/S Sveriges” problem är inte det iskalla havet eller ens isbergen, utan blindstyrena på kommandobryggan.

Nima Dervish, på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *