Ann Heberlein: Terrordåd i Lund?

Av | 5 april, 2019

För några dagar sedan kunde jag läsa i min morgontidning att en 19-årig man med ”okänd identitet” står åtalad för mordförsök på 10 personer i Lund den 1 januari i år. Han uppger i förhör att syftet var att döda. I dagens Skånska Dagbladet finns ytterligare information: ”Inledningsvis misstänkte polisen att det rörde sig om ett terrorbrott, då handskrivna religiösa texter hittades i bilen. Det avfärdades dock efter att en islamolog fått analysera texterna”.

Ann Heberlein

Läs i Heberleins etik här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *