“De misshandlade min hund mitt på promenadstråket”

Av | 6 april, 2019

Sverige 2019: Två män går till attack mot en försvarslös småbarnsmamma och misshandlar hennes hund. Jag har varit i kontakt med Natalie, som torsdagen de 4:e april var med om en skakande upplevelse i Mjölby. Hon var ute och gick med sin nyfödda baby i vagnen och med familjens hund, när hon mötte två män som till en början uppträdde vänligt, men som sedan blev våldsamma och spottade och kastade sten på hunden, kallade Natalie hora och skrek att de skulle döda hunden. Natalie kunde inte riktigt placera vilket språk de talade, men tror det rör sig om arabiska. Händelsen har polisanmälts och nu efterlyser Natalie vittnen. Jag publicerar hennes berättelse för att det ska få större spridning.

“De misshandlade min hund mitt på promenadstråket”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *