Tino Sanandaji: Vår feminisistiska regering kan vara stolt att endast 39 procent av Sverige flickor känner sig helt trygga i skolan.

Barn betalar priset för vuxnas ansvarslöshet när våld och stök sprider sig ned i åldrar. Enligt Skolenkäten förvärras problemen. SVT: ”Fler känner sig otrygga i skolan…Färre flickor än pojkar har svarat att de känner sig helt trygga”

Vår feminisistiska regering kan vara stolt att endast 39 procent av Sverige flickor känner sig helt trygga i skolan. Kaoset gör att studiero sjunker och att mycket av tiden går till att hålla ordning i stället för undervisning. ”Samtidigt har det blivit vanligare att lärare i grundskolan svarar att en stor del av undervisningstiden går åt till att upprätthålla ordningen i klassrummet, från 31 procent 2013 till 37 procent 2018”

Jan Björklund dedikerade sin karriär till stöket i skolan. Han var dock så förblindad av politisk korrekhet att det hela slutade med att han lyckades förvärra problemet, en tragedi för skolan och för honom själv. Samtidigt kommer rapporter om brott riktad mot barn där polisen står handfallna då förövare är mindreåriga:

”Edvin Rahmanovic nioårige son skulle leka på lekplatsen vid Slättagårdsskolan i Kallinge, när han plötsligt blev påhoppad av ett tiotal pojkar. Sonen har berättat att han slogs blodig av några pojkar medan de andra stod och tittade på…ingen förundersökning inleds eftersom de utpekade gärningsmännen inte fyllt 15 år…I torsdags när sonen var ute på en cykelrunda i området blev han återigen attackerad av samma pojkar” ”De två händelserna har skakat hela familjen. – Pojken är rädd att gå ut själv och vi kommer hålla honom hemma och han får bara gå ut med mig eller med vuxet sällskap”

En konsekvens av vad Fredrik Reinfeldt saluförde som ”öppenhet” är att barns rörelsefrihet minskar, inklusive i tidigare trygga villaområden där de vuxna lät sig luras av propogandan.

Tino Sanandaji


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *