Tino Sanandaji: Jag typ, asså tycker att det typ kanske liksom beror på att väljare föredrar deras, va hette de, politik?

Av | 11 april, 2019

KD har under Ebba Busch Thors ledning stigit mot nya höjder genom genomarbetad sakpolitik i frågor som vård, kärnkraft, jakt, migration, regeringsfrågan och tunga framträdanden som gjort KD-ledaren till partiledaren flest svenskar har förtroende för.

Detta är imponerande i ett svår politisk klimat där andra partiledare tappat. Den svenska vänstern kan dock inte hantera en självsäker kvinnlig ledare som inte böjer sig för de, och svarar i avsaknad på intellektualla argument med sexistisk mobbing.

Oseriösa tankesmedja Arenas kallade Ebba “Schampo-reklam på stilettklackar” och yrade om hennes hår, medan Aftonbladet fokuserar på kindben i en lågstadieartikel ni inte vill missa.

”Jag tror att anledningen det går så bra för KD nu är att Ebba Busch Thor är så satans snygg. Hennes blonda färger, isiga blick. Kroppen. Hennes kinder ser ut som förebilden för hela Kardashian-klanens fillers. Hon är liksom idévärlden av en kvinnas utseende och alla andra tillhör skuggvärlden. 10-poängare!

Sexist, ropar ni. Jag är beredd att hålla med. Men hur förklarar ni annars Kristdemokraterna i opinionen? Partiet har fått 11,7 procent i en ny mätning. Det KAN inte ha med Ebbas politik att göra!..Jag vet. Så fort man slutar prata om Ebbas utseende och börjar prata om hennes politik blir det sjukt att förstå framgången. Söta vackra Ebba hata kvinnor? Nej! Jo. Hon vill liksom SÄNKA antal veckor man har på sig att göra abort…

Ebba! Om du inte varit så vacker hade jag velat skälla ut dig. Det minsta vi kan göra när vi slits från hennes perfekta kinder är att lyssna på vad KD:s ledare egentligen säger. Det är inte rimligt att KD ska ha 12 procent. Så mycket får vi inte hata oss själva. Och så mycket hatar inte män inte oss heller. Jag tycker typ 3,4 känns adekvat för hat och självhat”

Jag typ, asså tycker att det typ kanske liksom beror på att väljare föredrar deras, va hette de, politik? Det är annars oklart varför det tog fyra år för att väljare skulle notera KD-ledarens kindben och hårfärg. Aftonbladets feminism är inte bara slöja på barn och segregerade bad, utan även att nedvärderande hävda att kvinnor inte begriper politik och bara går efter utseende.

Tino Sanandaji


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *