MALMÖ. Knivskärningar.

Flera knivskurna i lägenhet på Bangatan vid Södervärn i natt

Ett blodigt knivdrama skedde i en lägenhet på Bangatan strax innan 04 i morse. Pols och flera ambulanser larmades till platsen för att ta hand om flera knivskurna personer. En av de knivskurna hade lyckats att fly från lägenheten och togs omhand av ambulans och polispersonal på Sigtunagatan något hundratal meter bort. Vid 04.20-tiden tog polispersonal ut en gripen man från den aktuella lägenheten. Under tiden jobbade ambulanspersonal med att behandla ytterligare en knivskuren i den aktuella lägenheten. Enligt uppgift skall tre personer ha knivskurits vid eller i den aktuella lägenheten. De knivskadade personerna fördes i olika ambulanser till akuten som bara ligger ca 300 meter från brottsplatsen. Polispersonal jobbade under morgontimmarna med att förhöra de skadade personerna på sjukhuset. Exakt vad som skett i lägenheten vet man inte i nuläget men platsen har spärrats av i väntan på polistekniker.

En man knivskars vid 18-tiden på Rosengård

Polisen larmades vid 18.10-tiden till en knivskärning och bråk på Thomsons väg Rosengård. När polisen var på väg till platsen hittade man en privatbil med en knivskadad man på Amiralsgatan. Polisen lastade över den knivskurne i polisbilen och körde i ilfart till sjukhuset där man under kvällen behandlade den knivskadade mannen. Andra polispatruller spärrade av ett område på Thomsons väg där knivdådet befarades ha skett. I närområdet kunde sedan polispatruller gripa ett antal misstänkta för knivdådet och bråket. Vid 19-tiden sökte en hundpatrull på Thomsons väg efter saker som kan ha med knivdådet att göra. Polispersonal förhörde under kvällen vittnen som sett hela eller delar av händelseförloppet. Under kvällen kommer polisens tekniker att undersöka brottsplatsen i jakt på bevis.

Pppress…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *